Onze gediplomeerde Thaise masseuses
staan voor u klaar!
Massage

Thaise Traditionele massage Anti-stress massage Thaise Kruidenstempel massage Thaise Voetmassage Thaise Rug-, schouder- nek- en hoofdmassage Thaise Hotstonemassage Thaise Sportmassage Thaise Olie- en ontspanningsmassage
Thaise Traditionele massage

U kunt bij ons terecht voor traditionele Thaise massage. Wij passen deze massage toe om uw lichamelijke klachten, bepaalde ziekten en aandoeningen te verminderen. In Thailand is dit een onderdeel van de Thaise geneeskunde. Voorkomen is beter dan genezen. De Thaise massage werkt in dit opzicht zowel preventief als herstellend. Massages worden uitgevoerd met de duimen, handpalmen, knieën, ellebogen en voeten om het hele lichaam te strekken en te kneden. De technieken worden gedoceerd toegepast, afgestemd op het individu.

Het hele lichaam komt aan de beurt. Van de voeten tot en met het hoofd. De bewegingen worden uitgevoerd op een speciaal bed. Massage en strekkingen vloeien in elkaar over, vanuit een diepe ontspanning. Thaise massage wordt om die reden ook wel eens aangeduid als de "yoga voor luie mensen". Volgens de boeddhistische traditie en de Thaise levenshouding wordt de massage gegeven vanuit liefde, mildheid en respect.
 


Traditionele Thai massage

  30 minuten € 35,00
  45 minuten € 45,00
  60 minuten € 50,00
  90 minuten € 80,00
Anti-stress massage

Een ontspanningsmassage in combinatie met een Thaise massage. De anti-stress massage is speciaal bedoeld om uw lichaam te ontdoen van alle opgehoopte spanningen en van de gevolgen van diverse vormen van stress. Stijve en gespannen spieren worden weer soepel.

Wanneer je gedurende een korte periode onder druk staat zorgen bepaalde hormonen ervoor dat je sneller, scherper en sterker bent, maar wanneer je lichaam een langere periode onder druk staat kan dit leiden tot gewichtstoename, depressie, angst, hoge bloeddruk, indigestie en zelfs onvruchtbaarheid. Daarom is het belangrijk dat u regelmatig even tijd voor u zelf neemt om lekker te ontspannen.

In het algemeen helpt de anti-stress massage uitstekend om het zenuwstelsel even rust te geven. Het vertraagt de hartslag en zorgt ervoor dat de ademhaling langzamer wordt. Het maakt strakke spieren weer soepel en helpt om te ontspannen. Deze massage biedt u vooral de mogelijkheid om volledig te ontspannen.
 


Traditionele Thai massage

  30 minuten € 35,00
  45 minuten € 45,00
  60 minuten € 50,00
  90 minuten € 80,00
Thaise Kruidenstempel massage

Dit is een massage met warme (+/-50 C) kruidenstempels. Kruidenstempels zijn bundeltjes gevuld met kruiden die reinigende, activerende en ontspannende eigenschappen bezitten. Deze massage is Oosters van oorsprong, doch aangepast aan de behoeften van de Westerse mens. De zorgvuldig uitgebalanceerde kruidenmix in de stempels bestaat immers uit Europese kruiden, die beter afgestemd zijn op onze westerse noden, en bijgevolg voor ons een betere en diepere werking hebben. Behalve een zuiveringsbehandeling voor de huid, is dit ook een zeer ontspannende massage, dankzij de toegevoegde warmte van de stempels en de heerlijke geuren die de kruiden verspreiden. Kortom, kruidenstempelmassage brengt ontspanning, welzijn en genot, en heeft een ontgiftende en vitaliserende werking op lichaam en geest.

De massage met stempels activeert de stofwisseling en verbetert de bloedsomloop. De kruiden ontslakt, regenereert en verzorgt de huid op intensieve wijze. De helende effecten van de warme kruiden tot diep in het onderliggende weefsel, zelfs tot in de organen. De warmte heeft ook een positieve invloed op de doorbloeding. De bloedvaten zetten uit, de huid wordt intensiever doorbloed, en schadelijke stoffen in gespannen spieren kunnen sneller afgevoerd worden. De aroma�s van de kruiden werken helend en ontspannend, onze longen en neusslijmvliezen zijn erg gevoelig voor de geuren en etherische invloeden van de kruiden. De massage stimuleert het lichaam om beter te functioneren, en brengt het tegelijkertijd tot rust. De massage met de kruidenstempels activeert de stofwisseling. Het lichaam tintelt uren na de massage nog steeds na. Van alle massages is de kruidenstempelmassage het meest doordringend.

Een kruidenstempelmassage is ideaal voor wie gespannen, moe of opgebrand en lusteloos is. Het is met name, dankzij de uitgekozen kruiden en hun aroma�s dat niet alleen het lichaam ontspant en in de diepte gereinigd wordt, maar dat eveneens op geestelijk vlak nieuwe energie vrijkomt. De massage biedt ook hulp in stressvolle momenten, omdat ze nieuwe energie geeft om problemen aan te pakken. Een kruidenstempelmassage heeft een sterk reinigend effect op de organen. Brengt verlichting bij spierpijn, allerlei vormen van reuma, jicht en spierdystrofie. Het kruidige aroma van de stempels in samenspel met zachte muziek begeleiden jou in een droomwereld van geborgenheid is een geschenk aan uzelf. Massage met een �chte dieptewerking. Tijd om weg te dromen, ontspannen en tanken van nieuwe energie. Je lichaam wordt aangezet om beter te functioneren en tegelijkertijd tot rust gebracht. De deugddoende warmte van de kruidenstempels ontspannen uw geest en de zachte massage van uw huid maakt u gevoelig voor welzijn en verlevendigt uw geest.
 


Kruidenstempel massage

  60 minuten € 60,00
  90 minuten € 90,00

Kruidenstempel massage


Kruidenstempel massage


Kruidenstempel massage
Thaise Voetmassage

Deze massage verminderd de spanningen op zowel lichamelijk als psychisch gebied en is gebaseerd op de voetreflexologie. Volgens de Thaise visie bevinden zich op de voeten reflexzones die via energiebanen zijn verbonden met organen, klieren en andere lichaamsdelen. De voetzool wordt als het ware gezien als de spiegel van het lichaam.

De Thaise voetmassage verbetert en bevordert de doorbloeding in voeten en onderbenen, stimuleert de organen en de zenuwbanen en geeft een weldadig gevoel van ontspanning. Een Thaise voetmassage start met het diep verwarmen van de voeten door de onderbenen en voeten te kneden, manipuleren en te masseren met olie. Daarna volgen lichte knedingen en acupressuur met duimen en/of een speciaal massagestokje. Door acupressuur met een massagestokje of duim druk uit te oefenen op bepaalde punten van de voetzool worden organen gestimuleerd. 


Traditionele Thai massage

  30 minuten € 35,00
  45 minuten € 45,00
  60 minuten € 50,00
  90 minuten € 80,00

Traditionele Thai massage
Thaise Rug-, schouder- nek- en hoofdmassage

Deze massage is een gecombineerde massagevorm van drukpunttherapie en de Thaise massagetechniek. Daarbij wordt het gezicht niet overgeslagen en na de massage voelt u zich verjongd en verfrist. De massage versnelt de bloedstroom in de aderen en zorgt voor een snellere afvoer van afvalstoffen. Als u hoofdpijn heeft is het heerlijk als dit weggemasseerd wordt.

Regelmatig een schouder- en nekmassage kan hoofdpijn voorkomen. Deze massage is hetzelfde als de traditionele Thaise massage echter toegespitst op de rug, nek en schouders. Deze vorm van massage is erg populair omdat veel mensen last hebben van spanningen in de nek en schouders of hebben last van rugklachten. De rug-, nek- en schoudermassage zorgt voor ontspanning van deze spieren. Door middel van deze massage wordt de doorbloeding van de spieren geactiveerd.


 


Nek-, rug-, schouder- en hoofdmassage

  30 minuten € 35,00
  45 minuten € 45,00
  60 minuten € 50,00
  90 minuten € 80,00

Nek-, rug-, schouder- en hoofdmassage
Thaise Hotstonemassage

Hot Stone therapie is een warmte massage, een weldaad voor lichaam en geest. De warmte van de stenen dringt diep door in de spieren en zorgt voor een diepe relaxatie terwijl de druk van de stenen zorgt voor een "stretching effect" op de spieren.

Voor de Hot Stone massage gebruikt men afgeronde basaltstenen (vulkanische stenen). Tijdens de massage hebben deze stenen een temperatuur van 45 graden. Na de legging van de Hot Stones op het lichaam word je gemasseerd met de warme stenen en olie. De massage zelf bestaat vooral uit lange cirkelvormige strijkingen. De combinatie van warmte en beweging maakt de massage effectiever. Deze massagetechniek stimuleert de orgaanfuncties en de stofwisseling, helpt afvalstoffen afvoeren (ontgiftiging), en activeert het zelfherstellend vermogen van het lichaam.

Een Hot Stone massage heeft een zalig ontspannend effect. De mix van warmte en aroma's vergroot het gevoel van welzijn. In tegenstelling tot wat sommige mensen denken, is het een krachtige en diepe massage. Hot Stone massage is dan ook zowel bij mannen als bij vrouwen erg geliefd. Geschikt voor:
  • stress (niet bij burnout)
  • vermoeidheid
  • spanningen
  • spierproblemen
  • blokkades
  • reuma en artrose (niet ontstoken)
  • slechte doorbloeding
  • fibromyalgie
  • spijsverteringsproblemen

 


Hotstone massage

  60 minuten € 60,00
  90 minuten € 90,00

Hotstone massage

Hotstone massage
Thaise Sportmassage

Deze massage is gericht op het verminderen van vermoeidheidsverschijnselen, ter herstel na blessures, ter voorkoming van letsel of ter voorbereiding op en verbetering van sportinspanningen. Thaise masseuses masseren voornamelijk de spieren en bevorderen zo de afvoer van afvalstoffen en stimuleren de stofwisseling.
 


sportmassage

  30 minuten € 35,00
  45 minuten € 45,00
  60 minuten € 50,00
  90 minuten € 80,00
Thaise Olie- en ontspanningsmassage

De Thaise oliemassage is een massage waarbij uw hele lichaam met zachte strijkingen en knedingen wordt gemasseerd met behulp van een speciale massageolie. Veel Westerse mensen vinden deze ontspannende massage prettiger dan de stevigere Thaise massage met druk-, strek- en knijptechnieken.

Heeft u last van stress of stijve spieren? Een oliemassage is de perfecte manier om uw lichaam en geest even helemaal te ontspannen.

voor een oliemassage kunt u beter oudere kleding aantrekken. Een sportbroek en T-shirt is aan te raden. Wij gebruiken handdoeken om de overtollige olie na de behandeling weer van uw huid te halen. Er kan echter toch nog wat olie op uw huid achterblijven, en het zou zonde zijn als er vlekken in uw kleding komen.
 


Traditionele Thai massage

  30 minuten € 35,00
  45 minuten € 45,00
  60 minuten € 55,00
  90 minuten € 85,00