Onze gediplomeerde Thaise masseuses
staan voor u klaar!
Massage

Traditionele massage Anti-stress massage Voetmassage Sportmassage Olie- en ontspanningsmassage
Thaise Traditionele massage

U kunt bij ons terecht voor traditionele Thaise massage. Wij passen deze massage toe om uw lichamelijke klachten, bepaalde ziekten en aandoeningen te verminderen. In Thailand is dit een onderdeel van de Thaise geneeskunde. Voorkomen is beter dan genezen. De Thaise massage werkt in dit opzicht zowel preventief als herstellend. Massages worden uitgevoerd met de duimen, handpalmen, knieën, ellebogen en voeten om het hele lichaam te strekken en te kneden. De technieken worden gedoceerd toegepast, afgestemd op het individu.

Het hele lichaam komt aan de beurt. Van de voeten tot en met het hoofd. De bewegingen worden uitgevoerd op een speciaal bed. Massage en strekkingen vloeien in elkaar over, vanuit een diepe ontspanning. Thaise massage wordt om die reden ook wel eens aangeduid als de "yoga voor luie mensen". Volgens de boeddhistische traditie en de Thaise levenshouding wordt de massage gegeven vanuit liefde, mildheid en respect.
 


Traditionele Thai massage

  30 minuten € 40,00
  45 minuten € 50,00
  60 minuten € 55,00
  90 minuten € 90,00
Anti-stress massage

Een ontspanningsmassage in combinatie met een Thaise massage. De anti-stress massage is speciaal bedoeld om uw lichaam te ontdoen van alle opgehoopte spanningen en van de gevolgen van diverse vormen van stress. Stijve en gespannen spieren worden weer soepel.

Wanneer je gedurende een korte periode onder druk staat zorgen bepaalde hormonen ervoor dat je sneller, scherper en sterker bent, maar wanneer je lichaam een langere periode onder druk staat kan dit leiden tot gewichtstoename, depressie, angst, hoge bloeddruk, indigestie en zelfs onvruchtbaarheid. Daarom is het belangrijk dat u regelmatig even tijd voor u zelf neemt om lekker te ontspannen.

In het algemeen helpt de anti-stress massage uitstekend om het zenuwstelsel even rust te geven. Het vertraagt de hartslag en zorgt ervoor dat de ademhaling langzamer wordt. Het maakt strakke spieren weer soepel en helpt om te ontspannen. Deze massage biedt u vooral de mogelijkheid om volledig te ontspannen.
 


Traditionele Thai massage

  30 minuten € 40,00
  45 minuten € 50,00
  60 minuten € 55,00
  90 minuten € 90,00
 
Thaise Voetmassage

Deze massage verminderd de spanningen op zowel lichamelijk als psychisch gebied en is gebaseerd op de voetreflexologie. Volgens de Thaise visie bevinden zich op de voeten reflexzones die via energiebanen zijn verbonden met organen, klieren en andere lichaamsdelen. De voetzool wordt als het ware gezien als de spiegel van het lichaam.

De Thaise voetmassage verbetert en bevordert de doorbloeding in voeten en onderbenen, stimuleert de organen en de zenuwbanen en geeft een weldadig gevoel van ontspanning. Een Thaise voetmassage start met het diep verwarmen van de voeten door de onderbenen en voeten te kneden, manipuleren en te masseren met olie. Daarna volgen lichte knedingen en acupressuur met duimen en/of een speciaal massagestokje. Door acupressuur met een massagestokje of duim druk uit te oefenen op bepaalde punten van de voetzool worden organen gestimuleerd. 


Traditionele Thai massage

  30 minuten € 40,00
  45 minuten € 50,00
  60 minuten € 55,00
  90 minuten € 90,00

Traditionele Thai massage
 
 
Thaise Sportmassage

Deze massage is gericht op het verminderen van vermoeidheidsverschijnselen, ter herstel na blessures, ter voorkoming van letsel of ter voorbereiding op en verbetering van sportinspanningen. Thaise masseuses masseren voornamelijk de spieren en bevorderen zo de afvoer van afvalstoffen en stimuleren de stofwisseling.
 


sportmassage

  30 minuten € 40,00
  45 minuten € 50,00
  60 minuten € 55,00
  90 minuten € 95,00
Thaise Olie- en ontspanningsmassage

De Thaise oliemassage is een massage waarbij uw hele lichaam met zachte strijkingen en knedingen wordt gemasseerd met behulp van een speciale massageolie. Veel Westerse mensen vinden deze ontspannende massage prettiger dan de stevigere Thaise massage met druk-, strek- en knijptechnieken.

Heeft u last van stress of stijve spieren? Een oliemassage is de perfecte manier om uw lichaam en geest even helemaal te ontspannen.

voor een oliemassage kunt u beter oudere kleding aantrekken. Een sportbroek en T-shirt is aan te raden. Wij gebruiken handdoeken om de overtollige olie na de behandeling weer van uw huid te halen. Er kan echter toch nog wat olie op uw huid achterblijven, en het zou zonde zijn als er vlekken in uw kleding komen.
 


Traditionele Thai massage

  30 minuten € 40,00
  45 minuten € 50,00
  60 minuten € 55,00
  90 minuten € 90,00